Молода дружина екс «Холостяка» Микити Добриніна 24-річна Даша Квіткова ще до участі у проекті активно розвивала сторінку в Instagram, де публікувала свої фото та докладно розповідала про себе. Сьогодні її блог читають 1,7 мільйона людей, які не пропускають жодної публікації знаменитості та коментують кожне її нове фото. А на дні, Квіткова вирішила порадувати публіку фото в стилі «ню» і несподівано нарвалася на критику.

На знімках Даша позувала, закинувши ногу на ногу майже без одягу.

У коментарі блогерка написала слова з відомої пісні американського гурту Imagine Dragons "The days are cold and the cards all fold", які перекладаються як "Холодно, і всі карти складаються".

У Мережі відразу пожвавішали. Багатьом здалися дивними її фото з колінами на першому плані: «Ви вийшла на фото дуже гарна ❤️ але з ніжками (колінками) трохи дивно виглядає 🤔», «Дивне фото», «Стежив за тобою, коли ти була вагітна. Ви дали цікавий та корисний контент. Мені було дуже приємно, що ти розумниця у свої молоді роки. Що щойно сталося? Якщо я не заходжу в інстаграм, весь час ти у трусах, а тут майже гола. Більше нема про що говорити?»,- писали в коментарях.

Проте, варто зазначити, що більшість читачів блогу Квіткової були в захваті від її фото.

Нагадаємо, що раніше Даша Квіткова розповіла, як відомий пластичний хірург Едгар Камінський понівечив їй ніс . Про це дружина Добриніна зізналася в інтерв'ю Петру Заставному.

Подробиці у відео:

Нагадаємо, що Даша Квіткова, яка рік тому народила сина, надає перевагу зручному одягу і часто використовує у своїх образах штани, худі, об'ємні жакети, кеди, кросівки та черевики на низькому ходу, проте днями дівчина вирішила приміряти на себе зовсім інший стиль. Змінила кеди на шпильки: дружина екс «Холостяка» Квіткова похвалилася стильним перетворенням – Добринін схвалив.

Більше цікавих матеріалів можна прочитати на clutch.ua .

Підписуйтесь на наш youtube-канал Клатч Онлайн і Клатч Старс .

Ще редакція Сlutch радить прочитати: